T'ESCOLTAM

Un passeig amb llum pròpia

Gr 25601 Vista 1 Final V2

Un passeig amb llum pròpia

La reforma en marxa del passeig Marítim de Palma reuneix alguns dels elements més innovadors en la construcció d’aquestes infraestructures arran del món. Priorització del vianant per damunt dels vehicles, inclusió de sistemes d’aprofitament d’aigües o ampliació dels espais enjardinats són, entre d’altres, alguns dels trets característics d’aquesta reforma.


La il·luminació del passeig Marítim també es caracteritzarà per l’aplicació de la darrera tecnologia. Les llums seran LED, controlades amb un sistema d’us eficient. Aquest sistema garantirà més lluminositat amb menys potencia. Entre alguns dels avantatges respecte de sistemes convencionals està la seva vida útil, molt més llarga que les bombetes halògenes, la resistència a vibracions o el fet de no emetre calor.

Les llums LED seran part essencial de l’estalvi per eficiència energètica, un dels objectius general de la reforma. Aquests llums estalvien energia, no tenen emissions d’infrarojos i ultraviolats, així que no provoquen contaminació lumínica. El fet que el 99% dels seus components siguin reciclables les converteixen en la millor aposta per la protecció mediambiental del nou passeig.

Deixa un comentari