T'ESCOLTAM

Els autors

TYPSA

El grup TYPSA compta amb més de 50 anys d’experiència de consultoria i serveis per a empreses privades i l’administració pública en solucions d’infraestructures, energia, medi ambient i urbanisme.

Alguns dels gran projectes dels quals TYPSA n’ha estat part són l’EXPO 92 de Sevilla, la remodelació de l’Estadi Santiago Bernabéu i remodelacions d’aeroports al Brasil o Arabia Saudí. Fan feina arreu del món a tot tipus d’infraestructures, des de bases navals, vies de tren o metro, presses hidràuliques, carreteres… 

JAMLET

Amb seu a Barcelona, Jamlet es un estudi d’arquitectura amb una reputada trajectòria de més de mig segle. El conformen l’Eivissenc Elías Torres i el català Antonio Martínez Lapeña.

La feina de Jamlet ha estat reconeguda amb prestigiosos guardons com el Premi Nacional d’Arquitectura 2016 del Ministeri de Foment o el RIBA fellowship per part de l’Institut d’Arquitectes britànic.

Torres i Martínez Lapeña destaquen per una arquitectura molt diversa. Per “saber encaixar, transformar i convertir els elements. Donar vida a projectes inversemblants, que fan possible noves oportunitats on altres no les havien vist.”

Entre el gran nom de projectes que han fet fins al moment arreu del món, s’inclouen les feines de restauració del Parc Güell de Barcelona, al Castell de Bellver de Palma o el disseny el Museu d’Art de Kumamoto al Japó.

Com a professors, Torres i Martínez Lapeña han impartit a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i en el cas de Torres a les universitats de UCLA i Harvard als Estats Units.