T'ESCOLTAM

Escultures meteorològiques

Gr 25601 Vista 1 Final V2

Escultures meteorològiques

Les obres de reforma del passeig Marítim de Palma estan suposant canvis en profunditat tant en la fisonomia d’aquesta àrea urbana com en l’actualització dels seus sistemes i infraestructures de tota mena. Trasllat de monuments, modernització de xarxes de subministrament, ampliació de jardins i parterres i potenciació de l’ús de vehicles sostenibles són, entre d’altres, alguns trets característics d’aquesta actuació urbana.

Precisament, entre els parterres del passeig Marítim està prevista la instal·lació d’un element escultòric de 20 metres d’alçària anomenat “Grumet Meteora”. Es tracta d’una escultura que no només tindrà una funció estètica. Aquesta instal·lació farà també funcions d’estació meteorològica.

“Grumet Meteora” donarà dades com l’orientació, velocitat i direcció del vent, mesura de precipitacions, radiació solar i localitzador i mesurador dels índexs de contaminació ambiental al Passeig. Sens dubte, una iniciativa absolutament coherent amb els criteris de sostenibilitat que caracteritzen totes les actuacions duites a terme a la reforma del Passeig.

Deixa un comentari