T'ESCOLTAM

Reunió entre APB, Cort i empresaris de les empreses nàutiques i marítimes del passeig

Molano, Urbano, Ginard, Martín, Jiménez I Les Empreses Del Costat Mar

Reunió entre APB, Cort i empresaris de les empreses nàutiques i marítimes del passeig

Una vintena de representants d’associacions i empreses nàutiques i marítimes del passeig Marítim s’han reunit avui migdia amb responsables tècnics de l’Autoritat Portuària de Balears (APB) i de l’Ajuntament encarregats del projecte del Nou Passeig Marítim de Palma per posar en comú la informació, inquietuds i possibles solucions a les molèsties que provoquen les obres.

En el marc d’un ambient de col·laboració entre la iniciativa privada i l’administració pública, les empreses afectades han pogut conèixer de primera mà del cap d’Àrea de Planificació i Infraestructures de l’APB, Antoni Ginard, les mesures adoptades per facilitar els accessos a les instal·lacions nàutiques, les fases de les obres, així com les modificacions puntuals adoptades dels serveis de mobilitat o recollida de fems, entre d’altres assumptes.

Per part seva, els representants empresarials han proposat algunes millores a l’execució de les obres. L’augment de espais reservats de càrrega i descàrrega, més facilitats de mobilitat amb transport públic i l’ampliació dels llocs d’aparcament d’autocars han estat algunes de les seves aportacions.

L’APB continua així amb el constant diàleg amb institucions,  veïnats i empreses relacionats amb el projecte del Nou Passeig Marítim de Palma, complint així amb el seu compromís de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de mantenir una comunicació responsable, fluida i multidireccional amb els seus grups d’interès.

Deixa un comentari