T'ESCOLTAM

Representants de l’APB i de l’Associació de Veïns del passeig Marítim de Palma es reuneixen per tractar temes d’interès sobre les obres de remodelació del passeig

Reunió

Representants de l’APB i de l’Associació de Veïns del passeig Marítim de Palma es reuneixen per tractar temes d’interès sobre les obres de remodelació del passeig

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha rebut avui la visita de la recent constituïda Associació de Veïns del passeig Marítim de Palma per presentar-li el projecte de rehabilitació del passeig Marítim. A la reunió, encapçalada pel president de l’APB, Jaume Colom i el director, Jorge Nasarre, s’han tractat diversos temes que afecten i preocupen els veïns de la zona, com les molèsties ocasionades per les anomenades party boats, la vigilància de les ocupacions de terrasses i la seguretat de la zona.

L’APB valora molt positivament la possibilitat de tenir una interlocució directa amb els veïns, com s’ha anat fent des de l’inici de les obres amb tots els grups d’interès afectats. Anteriorment ja s’havien mantengut reunions amb la Federació Balear d’Associacions de Veïns i diverses comunitats de propietaris, però l’agrupació de tot el veïnat en una única associació facilitarà la interlocució dels responsables de l’APB amb les persones que viuen a la zona.

Per part seva, la nova associació ha mostrat la seva satisfacció amb el projecte de remodelació actual, tot descartant una modificació substancial del mateix per tal de poder complir els terminis d’execució.

Els representants d’ambdues institucions han pogut comentar els detalls de la tasca de connexió d’aigües pluvials i fecals que s’està oferint actualment per part de l’APB als veïns de la zona. També s’han exposat els plans per homogeneïtzar l’estètica de les terrasses i els estàndards de qualitats que s’exigiran als titulars de concessions de terrasses.

Després d’aquesta primera presa de contacte, s’ha programat ja una nova reunió per a principis de juliol amb EMAYA per aprofundir en aquells aspectes que són competència de l’Ajuntament de Palma.

Deixa un comentari