T'ESCOLTAM

Reordenació del trànsit a l’entorn de Monsenyor Palmer i l’avinguda Gabriel Roca

Captura

Reordenació del trànsit a l’entorn de Monsenyor Palmer i l’avinguda Gabriel Roca

Des del pròxim 2 d’octubre, l’Autoritat Portuària de Balears (APB) realitzarà una reordenació del trànsit rodat a l’entorn de carrer Monsenyor Palmer i l’avinguda Gabriel Roca, que té com a objectiu millorar la fluïdesa del trànsit en el passeig Marítim i permetre l’execució d’obres en l’encreuament d’aquesta zona.

Aquesta actuació ha estat proposada i consensuada conjuntament entre l’APB i el Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma i suposarà la restricció al trànsit rodat de diversos carrils.

En concret, dels 3 carrils actuals al carrer Monsenyor Palmer, només romandrà obert el carril de pujada cap a la plaça del Pont, quedant tallat el trànsit en sentit baixada al passeig Marítim des d’aquesta plaça.

L’accés al carrer Monsenyor Palmer des del passeig Marítim únicament estarà permès el trànsit en sentit Andratx. Quedarà prohibit el gir a l’esquerra per a aquells vehicles que circulin en sentit Catedral.

S’habilitarà un pas de vianants en els voltants de la intersecció entre carrer Monsenyor Palmer i el passeig Marítim, quedant anul·lat el pas de vianants provisional existent a la plaça de Santo Domingo.

En la imatge, un pla a manera de representació visual de l’entorn de carrer Monsenyor Palmer i avinguda Gabriel Roca en la qual es visualitza la reordenació del trànsit amb les diferents actuacions a realitzar.

Mapa Dos Carriles V2
Mapa Dos Carriles V2

Deixa un comentari