T'ESCOLTAM

Noves opcions d’aparcament al passeig Marítim de Palma

20230105 142501.jpg

Noves opcions d’aparcament al passeig Marítim de Palma

Amb la retirada de vehicles per les obres de reforma s’habiliten nous espais

El passat dia 9 de gener va començar la retirada de vehicles provocada per les obres de reforma del passeig Marítim de Palma. L’estratègia de substitució de les institucions i organismes implicats en aquestes obres contempla la creació d’aparcaments dissuasius, el manteniment de places actuals i el reforç de la freqüència del servei de la línia 1 de l’EMT.

S’han habilitat tres àrees d’aparcaments dissuasius. Una, per part de Cort, és la del carrer de Federico Garcia Lorca, amb una capacitat de 150 places. Una altra, per part de l’APB, és la de moll de Golondrines, amb disponibilitat de per a fins a 80 vehicles. Ambdós són ja operatius. El solar devora les instal·lacions de CLH —uns 30.000 metres quadrats—, serà operatiu al llarg del primer trimestre de 2023.

Pel que respecta a l’APB, aquesta mantindrà durant aquest primer trimestre de 2023 les bosses d’aparcament de la mitjana del passeig: Plaça Mediterrani, Marina Port de Mallorca, s’Aigo Dolça i Auditòrium. Igualment, romandran els 108 aparcaments a vora mar durant la primera fase de les obres. D’aquestes places, 92 són d’aparcament, 9 d’estacionament de càrrega i descarrega i 7 places destinades a persones amb mobilitat reduïda.


D’altra banda, i amb el mateix objectiu de minimitzar les molèsties generades per les obres, s’augmentaran les freqüències de la línia 1 de l’EMT a la zona.
Cal recordar que, a més de les instal·lacions descrites, existeixen d’altres com l’aparcament municipal de Marqués de la Sénia, el de l’Estació Marítima o el de Joan Miró 55.

Deixa un comentari