T'ESCOLTAM

L’APB ofereix als veïns del passeig Marítim connectar-se a les escomeses d’aigües pluvials i fecals

Vecinos

L’APB ofereix als veïns del passeig Marítim connectar-se a les escomeses d’aigües pluvials i fecals

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) oferirà als veïns del passeig Marítim de Palma connectar-se a les connexions d’aigües pluvials i fecals, aprofitant que s’està instal·lant en aquest moment la xarxa de separació d’aigües residuals amb motiu de les obres de remodelació de la via. D’aquesta manera, l’APB convida els veïns que no disposen de la separació de les aigües als immobles que aprofitin per adaptar-se a les futures  exigències en matèria de medi ambient, que obligaran a disposar d’una xarxa separativa a l’interior dels habitatges.

Responsables de l’APB s’han reunit aquest dematí amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma i altres agrupacions veïnals per mantenir-los al corrent de l’avenç de les obres i les afeccions que aquestes provoquen a la seva vida quotidiana.

L’oferta de l’APB d’aprofitar el moment per connectar-se a la nova xarxa de separació d’aigües s’estendrà tant als edificis que tenen separades les pluvials de les fecals com als que no. Per aquest motiu, serà important que les diferents comunitats informin l’APB de la situació en què es troben els seus immobles per tal de poder programar les actuacions d’aquí fins a l’octubre.

Per això, l’APB disposa del portal noupasseigmaritimdepalma.portsdebalears.com, a través del qual podeu rebre qualsevol consulta o petició, ja sigui particular o de col·lectius veïnals.

Deixa un comentari