T'ESCOLTAM

L’ APB inicia la demolició de l’antiga discoteca Social Club Mallorca

Noticia Demolicion Social 02

L’ APB inicia la demolició de l’antiga discoteca Social Club Mallorca

Dilluns, 8 de juliol de 2024. L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha iniciat les feines de demolició de l’antic local musical Social Club Mallorca. Aquesta actuació s’emmarca dins del projecte de remodelació del passeig Marítim de Palma.

Des de mitjan mes de juny s’han anat fent els treballs auxiliars necessaris per a garantir una correcta demolició i segregació de residus. Aquests treballs han inclòs la retirada de tots els elements existents en l’edifici, com a instal·lacions de lampisteria, sanitaris, equips industrials, tendals i estructures metàl·liques de la terrassa, entre altres.

Pel que fa a la vegetació, gran part de les palmeres de la zona afectada es conservaran. Algunes ja estan situades en àrees del futur parterre, mentre que unes altres es trasplantaran amb garanties de supervivència i seguretat per a la ciutadania. No obstant això, certs exemplars de palmera canària han hagut de ser talats a causa de la plaga de morrut roig o per la baixa probabilitat d’èxit del trasplantament.

La demolició de la discoteca Social Club Mallorca no inclou la retirada de la passarel·la de connexió amb l’antic Hotel Mediterrani. Aquesta es durà a terme de manera independent. Per aquest motiu i per a evitar qualsevol possible impacte estructural, es mantindrà un perímetre de seguretat al voltant de la base de fonamentació de la passarel·la.

Deixa un comentari