T'ESCOLTAM

La circulació al passeig Marítim es restablirà completament a darrera hora de l’horabaixa d’avui

Esvoranc 6

La circulació al passeig Marítim es restablirà completament a darrera hora de l’horabaixa d’avui

A darrera hora de l’horabaixa es restabliran els quatre carrils de circulació del passeig Marítim de Palma, després de la rotura d’un colector de fecals que va provocar l’enfonsament de la calzada a l’alçada dels jardins de Nazaret. Les intenses pluges caigudes a principis de setmana van esdevenir en el colapse de la canonada i un important esvoranc a l’asfalt. Aquesta averia es va produir a la xarxa de sanejament, que és titularitat d’EMAYA, i no està relacionada amb les feines de remodelació del passeig Marítim que s’entan fent en aquests moments.

Tècnics municipals d’Emaya i de la UTE responsable de l’obra de remodelació del passeig han treballat a contrarellotje per subsanar l’avaria, així com per restituir el trànsit, que des de dimarts romania tancat parcialment amb un únic carril per al trànsit en sentit Portopí.

Ademés de la reparació puntual del tram de canonada afectat, s’ha realitzat una compactació i un nou asfaltat de 240m de calçada (120 metres a cada costat de l’esvoranc aproximadament) amb l’objetiu de restablir els reblaniments de la calçada que es produiren amb motiu de la avaria.

Deixa un comentari