T'ESCOLTAM

El pròxim 25 de juny s’obren al trànsit els dos nous carrils del passeig Marítim de Palma en direcció Portopí

Cat Viales 1340x701

El pròxim 25 de juny s’obren al trànsit els dos nous carrils del passeig Marítim de Palma en direcció Portopí

Amb aquesta actuació les obres del Nou Passeig Marítim de Palma entren de ple en la Fase 2 i 3

Palma, 21 de juny de 2024. L’Autoritat Portuària de Balears (APB) obrirà al trànsit els nous vials del costat terra del passeig Marítim de Palma dimarts que ve 25 de juny. La posada en servei dels carrils serà parcial, a l’espera de finalitzar unes actuacions pendents en el tram inicial de les obres.

En concret, els dos vials que estaran operatius a partir del pròxim dimarts a les 8.30h del matí són els que transcorren en el tram sentit Portopí, des del Auditorium a la torre de Paraires. El tram pendent que va des de l’Avinguda Argentina fins al Auditorium es posarà en servei una vegada es completin satisfactòriament els treballs pendents d’adequació.

Coordinació

L’entrada en servei d’aquests vials s’efectuarà de manera coordinada amb l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma i la Policia Local, amb la finalitat de garantir la fluïdesa del trànsit a la ciutat.

Amb aquesta actuació, les obres del Nou Passeig Marítim de Palma entren de ple en la Fase 2 i 3, que afecten el costat central i costat mar de la via.

Deixa un comentari