T'ESCOLTAM

Cort obre l’aparcament al costat de CLH amb 120 places i connexió directa amb la L1 i la L4 de l’EMT

Aparcament Clh (1)

Cort obre l’aparcament al costat de CLH amb 120 places i connexió directa amb la L1 i la L4 de l’EMT

Aquest espai, al qual s’accedeix des del carrer Joan Miró 227B, ocupa un solar de 30.000 metres quadrats i pot arribar a acollir fins a 800 places de forma progressiva.

La línia 1 de l’EMT, que va des de Portopí fins al carrer Sindicat, perllonga el seu recorregut amb una nova parada situada davant de l’aparcament dissuasiu, al carrer Joan Miró, a la mateixa parada de la L4 (parada 92 de l’EMT Palma).

D’aquesta manera,  l’aparcament dissuasiu disposarà d’una connexió directa tant cap al passeig Marítim amb la L1, que ha duplicat el seu servei i té una freqüència de pas de 12 minuts des de la setmana passada, com cap a tota la zona de l’avinguda Joan Miró, el barri d’El Terreno i Marquès de la Sènia a traves de la L4 (Illetes-plaça de les Columnes) que té una freqüència de pas de 10 minuts.

Aparcamiento Disuasorio Marivent O

Millorar de la connectivitat mentre durin les obres del passeig Marítim

Durant els darrers mesos l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha condicionat aquest espai amb il·luminació, xarxa de recollida d’aigües, neteja del solar i correcció de desnivell existent. A més, durant aquests darrers dies s’ha coordinat amb Mobilitat Sostenible la instal·lació d’un nou semàfor i un nou pas per a vianants a la intersecció entre el carrer Joan de Saridakis i  carrer Joan Miró per dotar la nova  parada de bus de major seguretat.

Aquest nou aparcament, unit als aparcaments dissuassius que s ‘han obert al Moll de les Golondrines per part d’Autoritat  Portuària amb capacitat per a 80 vehicles i a l’aparcament que va obrir a principis de gener al carrer Federico García Lorca, amb capacitat per a 130 vehicles, permeten millorar la connectivitat del passeig Marítim mentre s’estiguin executant les obres de remodelació.

Les obres de remodelació del passeig Marítim, que executa Autoritat Portuària,  tenen un pressupost de 38 milions d’euros i una durada prevista de 20 mesos. Aquestes obres remodelaran 183.670 metres quadrats i el transformaran en un passeig verd on passejar on el vianant sigui el protagonista.  

Deixa un comentari