T'ESCOLTAM

Comencen les obres del Nou Passeig Marítim de Palma

Inici Obres 1

Comencen les obres del Nou Passeig Marítim de Palma

La fase prèvia durarà fins passat les festes de Nadal

Tal com estava previst, les obres de remodelació del passeig Marítim de Palma han començat avui divendres 18 de novembre, un mes després de la signatura del contracte amb la UTE formada per les empreses mallorquines Melchor Mascaró, Vopsa, Urbient i Aglomsa, i l’endemà que se subscrigués l’acta de comprovació de replanteig.Un cop finalitzades les reunions de planificació dels agents implicats a l’obra, les primeres intervencions de senyalització i col·locació de barreres han tengut lloc a darrera hora d’avui dematí a la zona de Paraires.

L’obra de remodelació constarà de tres fases d’execució, més una inicial de preparació. Aquesta fase 0, que és la que ha començat avui i que durarà fins a principis del 2023, executarà les actuacions prèvies necessàries per iniciar les obres, com els accessos a guals, remoció d’algunes voreres, senyalització i col·locació de barreres i trasllat provisional de parades de bus i semàfors. Les places d’aparcament no es veuran afectades fins després de les festes nadalenques.

El Nou Passeig Marítim de Palma comença amb una nova imatge que simbolitza un nou espai de la ciutat prop de la mar i on les persones guanyaran en qualitat de vida, vegetació i un ambient més agradable.

Passeig Maritim New 9

L’APB ha posat en marxa un pla de gestió d’informació per mantenir informats puntualment usuaris, veïns, empresaris i la societat en general del desenvolupament de les obres i les accions futures que els puguin afectar a través del portal web noupasseigmaritimdepalma.portsdebalears.com.

A la plataforma digital que s’ha habilitat avui es publicaran informacions del projecte, així com avisos d’interès públic segons avancin les obres (veure document).

Deixa un comentari