T'ESCOLTAM

Canvis en l’itinerari per als vianants i del carril bici a causa de les obres de remodelació del passeig Marítim de Palma

Gr 25601 Vista 4 Final V3

Canvis en l’itinerari per als vianants i del carril bici a causa de les obres de remodelació del passeig Marítim de Palma

També es retiren a partir d’avui bosses d’aparcaments provisionals a causa de l’avanç dels treballs

 

Palma, 8 de gener de 2024. L’Autoritat Portuària de Balears (APB) procedeix avui a la instal·lació d’una canonada d’impulsió d’aigües residuals, que provocarà una lleugera modificació en el recorregut actual del pas per als vianants i del carril bici a l’altura del torrent de sa Riera. Els treballs s’efectuaran garantint el servei ininterromput a vianants i ciclistes.

Aquesta i totes les modificacions que es posen en marxa avui han estat notificades amb anterioritat a veïnats, comerciants i entitats afectades per l’obra, seguint la dinàmica de l’APB de contacte directe i continu amb els grups d’interès involucrats en la reforma del passeig.

En aquest sentit, aquests col·lectius han estat informats que la bossa d’aparcament situada enfront de l’Av. Gabriel Roca 33, creada provisionalment amb la finalitat de mitigar la disminució d’espais d’estacionament durant les obres, serà retirada. L’APB s’ha esforçat a mantenir aquestes places accessibles el major temps possible, superant el període inicialment previst el juny de 2023, fins que l’avanç de l’obra ho ha permès. No obstant això, continuaran disponibles les zones d’aparcament habilitades en el moll de Golondrines i al costat dels dipòsits de CLH, així com les places d’aparcament híbrides situades en la zona de Paraires, davant l’Estació Marítima núm. 3.

A més, a causa de la instal·lació del sistema de drenatge, el col·lector i la vorada en la mitjana del costat terra, les zones de càrrega i descàrrega situades davant l’Av. Gabriel Roca núm. 4 i núm. 11 seran eliminades. Això suposa una redistribució del clos perimetral que delimita l’obra. Romandran accessibles les zones de càrrega i descàrrega de davant l’Av. Gabriel Roca núm. 13 i núm. 14 i també s’habilitarà una parada de taxi a l’Av. Gabriel Roca núm. 12.

Finalment, i pel mateix motiu anterior, la parada d’autobús i els contenidors actualment situats davant l’Av. Gabriel Roca núm. 3 (torrent de Sant Magí), es desplaçaran cap al carrer Monsenyor Palmer.

A continuació, proporcionem una sèrie de plànols que detallen les diferents accions esmentades.

Image
Nou recorregut del pas per a vianants i carril bici.
Image 1
Ubicació de la bossa d’aparcament temporal eliminada.
Image 2
Zona de càrrega i descàrrega i parada de taxi.
Image 3
Reubicació dels contenidors i parada d’autobús.

Deixa un comentari