T'ESCOLTAM

Acord amb els transportistes per millor l’ús dels càrregues i descàrregues del passeig Marítim

Img 20230405 Wa0003

Acord amb els transportistes per millor l’ús dels càrregues i descàrregues del passeig Marítim

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) s’ha reunit avui amb la Federació Empresarial Balear del Transport (FEBT) per analitzar i establir millores en l’ús dels càrregues i descàrregues habilitats durant les obres del nou passeig Marítim de Palma per facilitar el servei tant a comerciants com a hotelers.

En concret s’ha revisat una dotzena de zones de càrrega i descàrrega del costat terra del passeig Marítim, dedicades a donar servei tant a mercaderies com a passatgers. En aquest sentit, s’ha determinat millorar la senyalètica, tant vertical com horitzontal, així com establir horaris d’aparcament en funció de la tipologia dels vehicles.

Així, els vehicles lleugers, és a dir, fins a 3.500 kg podran aparcar a les zones senyalitzades des de les 6h fins les 16h, mentre que els pesants ho podran fer de 6h a 20h. En ambdós casos el temps màxim d’estacionament serà de trenta minuts. Pel que fa a l’aparcament del moll de Golondrines, els autocars hi podran estacionar de 6h a 20h. Això permetrà l’aparcament lliure a la resta d’usuaris a partir de les vuit del vespre.

Aquesta reunió ha sorgit a iniciativa de l’APB, una vegada rebudes les queixes d’alguns grups d’interès entorn al mal ús que s’està fent d’aquests espais destinats a donar serveis als establiments del passeig Marítim.  El contacte de la APB amb els seus grups d’interès relacionats amb l’obra és constant. En els darrers dies s’han mantingut reunions amb veïnats i restauradors de la zona.

Deixa un comentari