T'ESCOLTAM

Xerojardineria al passeig

Close Up Of A Man Working Out On A Lawn

Xerojardineria al passeig

Els jardins més sostenibles marquen les obres de reforma

La sostenibilitat és una de les prioritats de la reforma del passeig Marítim de Palma. En aquest sentit, la xerojardineria contribuirà de manera molt important al compliment d’aquest objectiu ecològic. La xerojardineria és un tipus de jardineria que cerca l’autosuficiència.

Aquesta planificació de jardins, considerant el criteri d’un ús racional de l’aigua, es troba a tota la planificació a la reforma del passeig. Aquestes zones de jardí no compten amb grans extensions de gespa ni tampoc inclouen gran quantitat de flors o plantes exòtiques. No obstant això, mantenen una gran variabilitat de colors i contrasts que poden aconseguir-se amb el disseny de les anomenades hidrozones.

Aquesta tècnica requereix un sistema de drenatge adient a les noves espècies. Al passeig Marítim, el SUDS permetrà rebaixar el dimensionat de les canalitzacions de la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials i les inundacions, la filtració d’elements contaminants a la superfície urbana i una millor absorció i retenció d’aquestes pluvials.

Deixa un comentari