T'ESCOLTAM

Una UTE per a una reforma estratègica

Nou Passeig Maritim Stock Photo 2 720x578

Una UTE per a una reforma estratègica

Les obres de reforma del passeig Marítim de Palma són, sens dubte, una de les actuacions urbanes estratègiques més importants a la història de la ciutat de Palma. Quatre empreses balears són les encarregades de l’execució d’aquesta reforma: Melchor Mascaró, Vopsa, Urbient i Aglomsa.

Melchor Mascaró, activa des de 1966, és una empresa constructora i de serveis amb un ampli ventall d’actuacions en dotacions de serveis, manteniment de jardins i edificis, depuradores i altres accions a l’àmbit de l’agricultura i turisme, entre d’altres. Actualment, compta amb una plantilla de més de 800 treballadors.

Vopsa, fundada el 1977, basa la seva activitat a la construcció d’infraestructures com autopistes, carreteres o tractament d’aigües residuals. Aquesta empresa és responsable d’obres com la construcció de l’Estació Marítima n. 6 del port de Palma o l’ampliació del club de vela d’Andratx.

Urbient està especialitzada en el tractament i manteniment de jardins i és la responsable del manteniment d’aquests espais al passeig Marítim de Palma. La sostenibilitat és un dels valors essencials de la companyia.

Finalment, Aglomsa, fundada el 1983, centra la seva activitat empresarial en el sector de pavimentacions asfàltiques, les dotacions de serveis i les urbanitzacions, entre altres àmbits laborals de característiques similars.

Deixa un comentari