T'ESCOLTAM

Un tram entre aigües

Captura

Un tram entre aigües

Un altre dels espais on les obres de reforma continuen a bon ritme és el comprès entre el Club de Mar i la dàrsena de Can Barbarà. El Club de Mar té previst substituir la tanca actual per una barrera vegetal d’un metre d’alçada. També es modificarà la intersecció en direcció a l’avinguda Joan Miró per minimitzar la velocitat del trànsit i facilitar el recorregut pels vianants.

Entre altres actuacions, també es reubicaran la il·luminació i el sistema de càmeres de seguretat de Can Barbarà per possibilitar la seva integració al passeig. També hi haurà un nou carril de gir a l’esquerra en sentit cap al centre històric. Es conservarà al carril de servei entre l’antiga discoteca Pachá i el carrer de la Pedrera.

Pel que fa a la vegetació, es conserven totes les palmeres i es consolida la plantació d’altres noves de l’espècie washingtoniana. També està garantida l’aportació de terra de jardineria adient per altres plantacions. Es crearà també una zona de parterre que inclou els nous escocells dels ficus per garantir la correcta irrigació d’aquests.

Deixa un comentari