T'ESCOLTAM

Un paviment exclusiu

Foto Article Iii (paviment)

Un paviment exclusiu

La renovació d’infraestructures, clau del nou passeig

Les obres de reforma del passeig Marítim de Palma agrupen un bon grapat de novetats i innovacions dins l’àmbit de les grans obres urbanes. Una d’aquestes és la creació d’un model exclusiu de paviment només per al nou passeig. En total, està prevista la fabricació a les Illes de 60.000 metres quadrats d’aquest material.

Si tenim en compte que la intenció és prioritzar els vianants abans que la circulació de cotxes pel futur bulevard enfront de la mar, aquesta intervenció té un valor afegit molt important. No serà l’única novetat del nou projecte. Dins de les obres de remodelació també està prevista la renovació de més de 20 quilòmetres de canonades, el que suposarà la modernització d’aquesta xarxa de canalització.

A més, l’estudi d’arquitectura Martínez Lapeña-Torres també ha previst la reubicació i preservació de diversos monuments, escultures i rellotges solars. Igualment, dins de les actuacions futures a l’àrea, també s’instal·larà una estació meteorològica que oferirà als vianants  informació sobre la climatologia. Novetats de darrera generació per a un lloc carregat d’història.

Deixa un comentari