T'ESCOLTAM

Un model de terrasses

Gr 25601 Vista 1 Final V2

Un model de terrasses

Dins de les nombroses novetats que implica la reforma del passeig Marítim, l’establiment d’un model estètic uniform a les terrasses és una d’elles. La proposta de l’Autoritat Portuària de Balears i l’Ajuntament de Palma en aquest sentit es refereix a un model de tendals plegables de 2.8 x 2.8 amb ancoratge ocult al paviment -un únic pal permetrà sostenir dos tendals i un altre central sostindrà quatre tendals conformant un gran tendal de 6×6-.

Igualment, es contemplarà la possibilitat de col·locar tancaments de vidre elevables per les terrasses dels bars, amb un model únic per tots ells que pugui donar unitat al conjunt del Passeig.

Algunes d’aquestes directrius estan incloses o previstes a l’ordenança d’ocupació de la via pública de l’Ajuntament de Palma, els criteris d’harmonització del mobiliari urbà a utilitzar a la zona, redactat per l’APB el juliol de 2014, o el Pla de Delimitació d’Espais Portuaris i el Pla Especial del port de Palma que haurà de redactar l’APB en col·laboració amb l’Ajuntament.

Deixa un comentari