T'ESCOLTAM

Rellotges i monuments

Gr 25601 Vista 2 Final V3

Rellotges i monuments

Entre les nombroses feines i actuacions incloses a la reforma del passeig Marítim trobam el manteniment i trasllat de diversos rellotges de sol i diferents monuments presents a la zona. Respecte als primers, el rellotge de la plaça de Santo Domingo de la Calçada i el del jardí enfront de l’Auditori mantindran la seva ubicació actual. El que es troba al jardí de Peraires, en Portopí, serà traslladat a un parterre.

En el cas dels diferents monuments presents al Passeig, les escultures d’àncores al moll de les Golondres i la del carrer S’Aigo Dolça seran reubicades a nous parterres. Es conservaran les diferents peces presents a la plaça de Santo Domingo de la Calçada, el bust de Don Juan de Borbón  i la rosa dels vents del moll de les Golondres i les torres de Peraires i Senyals, igual que el monument de la lira en memòria de Marc Ferragut.

Totes les reubicacions previstes per als diferents monuments i instal·lacions durant les obres de reforma del Passeig es duran a terme amb les mesures de conservació requerides per garantir el correcte manteniment de les diferents peces.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.