T'ESCOLTAM

Rellotges i monuments

Gr 25601 Vista 2 Final V3

Rellotges i monuments

Entre les nombroses feines i actuacions incloses a la reforma del passeig Marítim trobam el manteniment i trasllat de diversos rellotges de sol i diferents monuments presents a la zona. Respecte als primers, el rellotge de la plaça de Santo Domingo de la Calçada i el del jardí enfront de l’Auditori mantindran la seva ubicació actual. El que es troba al jardí de Peraires, en Portopí, serà traslladat a un parterre.

En el cas dels diferents monuments presents al Passeig, les escultures d’àncores al moll de les Golondres i la del carrer S’Aigo Dolça seran reubicades a nous parterres. Es conservaran les diferents peces presents a la plaça de Santo Domingo de la Calçada, el bust de Don Juan de Borbón  i la rosa dels vents del moll de les Golondres i les torres de Peraires i Senyals, igual que el monument de la lira en memòria de Marc Ferragut.

Totes les reubicacions previstes per als diferents monuments i instal·lacions durant les obres de reforma del Passeig es duran a terme amb les mesures de conservació requerides per garantir el correcte manteniment de les diferents peces.

Deixa un comentari