T'ESCOLTAM

Plantes molt resistents

Olympus Digital Camera

Plantes molt resistents

Sens dubte, una de les parts fonamentals del futur passeig Marítim serà l’extensió dedicada als jardins. Mitigar els efectes del canvi climàtic i proporcionar un espai on el vianant sigui la prioritat són, entre d’altres, els objectius que se cerquen amb aquestes superfícies.

El substrat emprat en aquest sòl serà totalment nou. El motiu és la gran salinitat que té el substrat portuari. Aquesta circumstància obliga al fet que les plantes —autòctones i foranes— siguin de gran resistència hídrica. L’illa de Mallorca pateix d’insuficiència hídrica i per aquesta raó l’ús racional i intel·ligent de l’aigua s’imposa com una necessitat a l’hora de conservar els 80.000 metres quadrats d’espais enjardinats.

Complir amb aquest objectiu serà més fàcil amb el sistema de drenatge actiu que permetrà que l’aigua s’infiltri a la terra i no vagi a l’aqüífer i el mar. D’aquesta manera es garantirà la conservació d’una flora variada i resistent que marcarà bona part de la personalitat del futur passeig Marítim.

Deixa un comentari