T'ESCOLTAM

Palma International Boat Show, un esdeveniment nàutic de referència al Mediterrani

Foto Palma Boat Show

Palma International Boat Show, un esdeveniment nàutic de referència al Mediterrani

Any rere any el Passeig Marítim de Palma acull una de les fires nàutiques més rellevants del Mediterrani, tot just abans de la temporada d’estiu. La Palma International Boat Show reuneix a més de 300 empreses a un recinte de mar i terra ferma, situat just al costat de la seu de l’Autoritat Portuària de Balears.

El visitant d’aquesta fira pot veure de prop i pujar a bord d’una àmplia gamma d’embarcacions, amb iots d’eslores fins a 24 metres i conèixer les darreres innovacions en equipament d’embarcacions, així com d’esports nàutics i altres activitats i serveis relacionant amb el món de la nàutica. De l’exposició a la mar es pot gaudir de fins a 260 embarcacions.

Des de fa anys, empreses i drassanes aprofiten la cita al Passeig Marítim de Palma com a escenari per presentar nous models d’embarcacions a escala mundial, i enguany no és una excepció. De fet, la Palma International Boat Show celebra enguany el seu 40è aniversari com un homenatge i agraïment a totes les empreses que hi han format part fins ara.

La fira és tant un esdeveniment generador d’intercanvi professional i negoci al sector com ara un bon motiu per fer una passejada i gaudir de l’espectacle que ofereix aquest esdeveniment al voltant del passeig Marítim de Palma, el qual afegeix als visitants i expositors de la fira tot el seu potencial d’oci, gastronomia, esport i relaxament.

Deixa un comentari