T'ESCOLTAM

Nou passeig, turisme de qualitat

Pexels Mike Kit 17218895

Nou passeig, turisme de qualitat

L’aposta per un turisme sostenible i responsable, orientat cap a la qualitat i amb escàs impacte al territori i el consum de recursos és també una conseqüència directa de les diverses actuacions urbanístiques i de reordenació de la ciutat que suposa la reforma del passeig Marítim. Un dels objectius d’aquest projecte de remodelació és, precisament, la millora de la qualitat ambiental i l’aspecte estètic de l’espai públic.

Les expectatives amb la reforma repercutiran en l’augment de l’afluència de visitants que visiti el Passeig i, conseqüentment, en la millora del rendiment de les empreses que desenvolupen la seva activitat a la zona. Cal destacar que el passeig Marítim és la zona d’oci més activa de la ciutat.

Amb una extensió total de dos quilòmetres i mig i ubicat al centre de la badia, aquí es troben els millors i més freqüentats llocs de festa i locals de la nit palmesana. El nou disseny homogeni a les terrasses i l’increment de les àrees per als vianants seran factors decisius per consolidar el nou aspecte i els nous usuaris d’un dels eixos més importants de la capital.

Deixa un comentari