T'ESCOLTAM

L’APB, protagonista d’un nou passeig

L’APB, protagonista d’un nou passeig

Entre els nombrosos implicats a les obres de reforma del passeig Marítim en les seves diferents actuacions, l’Autoritat Portuària de Balears (APB), entitat encarregada de la gestió dels ports d’interès general de les Illes Balears, té un dels papers més decisius en el conjunt d’aquestes intervencions que canviaran l’actual configuració de la zona.

L’APB s’encarrega de la coordinació de les obres i projectes que afecten el port i el passeig marítim, amb l’objectiu de garantir la seguretat i accessibilitat a la zona. També ha de supervisar els treballs de construcció i rehabilitació d’infraestructures portuàries, inclosa la remodelació en curs del passeig Marítim.

Igualment, una altra de les competències de l’organisme portuari és garantir els drets dels usuaris del port i el passeig Marítim, inclosos els ciutadans i turistes que visiten aquesta zona de la ciutat. El foment del desenvolupament sostenible del port i la zona adjacent mitjançant la implantació de polítiques i estratègies ambientals i socials s’engloba dins  l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa de l’APB. L’APB treballa en aquesta reforma amb la col·laboració d’altres entitats i organismes, com l’Ajuntament de Palma.

Deixa un comentari