T'ESCOLTAM

La reforma de Porto Pi a Paraires

Captura

La reforma de Porto Pi a Paraires

Les obres de reforma del passeig Marítim estan distribuïdes en diverses actuacions per trams al llarg dels quasi quatre quilòmetres de recorregut. La part des de Portopí a Paraires compta amb un desnivell de quatre metres entre els edificis i el Passeig. L’espai públic entre el Passeig i el centre comercial serà reurbanitzat i s’afegirà un tercer carril de gir abans de la rotonda per donar continuïtat a la secció del Passeig.

Una altra de les actuacions previstes a la zona serà la construcció d’un nou mur de contenció enfront dels edificis entre el centre comercial de Porto Pi i Paraires amb la intenció de disposar d’una vorera lliure d’obstacles de 3.5 metres en costat ciutat i 2.8 metres en costat mar. Igualment, es modificarà la rasant del traçat de l’aparcament del centre comercial per garantir un ample adequat.

També es planteja unes noves escales que connectin amb la cota superior del mur en el carrer ses Rafeletes. Està previst el trasplantament de palmeres al llarg del Passeig, en els parterres de Paraires. Així mateix, es consolidarà la plantació de plàtans en ses Rafeletes, i de noves espècies enfront del nou mur de contenció.

Deixa un comentari