T'ESCOLTAM

La nova plaça de Santo Domingo de la Calçada

Plaza Santo Domingo

La nova plaça de Santo Domingo de la Calçada

Diverses actuacions modificaran el seu actual aspecte

Una de les àrees més emblemàtiques del passeig Marítim de Palma, la plaça de Santo Domingo de la Calçada, experimentarà diverses modificacions del seu aspecte al llarg de la reforma prevista a la zona. A més d’una nova connexió amb es Jonquet, també està contemplada l’eliminació de l’actual via de servei.

S’emprendran diverses actuacions destinades a crear un nou sistema de circulacions accessibles que facin més senzilla la comunicació amb aquesta àrea. Cal ressaltar que la plaça té una zona declarada BIC pel Consell de Mallorca; això vol dir que tots els elements patrimonials d’aquest lloc es mantindran i alguns es restauraran, com el monument de Santo Domingo. Aquesta peça, construïda als anys 50, comptarà amb el finançament dels fons europeus per la seva actualització.

A més d’altres modificacions, la plaça també comptarà amb una nova àrea de jocs infantils. Una mesura que cerca reforçar els àmbits que, al nou passeig, estaran destinats a vianants, una de les prioritats de la reforma. Mesures com l’eliminació de carrils de circulació també contribuiran a consolidar un espai per a les persones abans que per als cotxes.

Deixa un comentari