T'ESCOLTAM

La garantia d’una gran reforma

Docomomo (1)

La garantia d’una gran reforma

L’origen d’un dels projectes urbanístics més transcendents a la història de la ciutat de Palma, la reforma del seu passeig Marítim, es troba a l’estudi d’arquitectura Jamlet, amb seu a Barcelona. L’eivissenc Elías Torres i el català Juan Antonio Martínez Lapeña són els seus responsables. La reforma del passeig és un dels seus darrers projectes, però la trajectòria de Jamlet té moltes més fites.

Aquest estudi ha sigut el responsable dels projectes de restauració del Parc Güell de Barcelona o el Castell de Bellver a Palma, a més del disseny del Museu d’Art Kumamoto, a Japó, entre d’altres. També ha rebut guardons de prestigi com el premi nacional d’arquitectura del Ministeri de Foment el 2016 o la RIBA International fellowship per part de l’Institut d’Arquitectes britànics.

A la seva faceta com professors, Elías Torres i Juan Antonio Martínez Lapeña han donat classes a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i a les universitats d’UCLA i Harvard, als EUA. Un currículum extraordinari i una garantia per al projecte de reforma a Palma.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.