T'ESCOLTAM

El nou “vestuari” del passeig

El nou “vestuari” del passeig

L’eficàcia i la durabilitat, claus del futur mobiliari urbà

L’augment i distribució homogènia de diferents elements del nou mobiliari urbà previst a les obres de reforma del passeig Marítim serà una de les actuacions més transcendentals que es durà a terme a la nova infraestructura urbana de la ciutat. L’eficàcia, la discreció i la durabilitat seran tres conceptes prioritaris aplicats a les diferents novetats del futur mobiliari urbà del nou Passeig.

Els bancs seran del model Puerto, un disseny senzill d’alumini creat específicament per la nova infraestructura amb una gran durabilitat. Amb diferents mides, seran presència habitual al llarg del nou passeig. Les noves papereres, model Rambla, són elements del mobiliari urbà caracteritzats pel seu disseny net i eficaç.

El paviment també comptarà amb un disseny propi per la nova obra urbana. Amb el nom de Xarxa, aquestes peces de formigó acolorit en massa combinaran fins a sis tonalitats diferents amb una base ocre amb el tret comú d’una gran durabilitat i resistència. Part decisiva de les obres de reforma, les noves peces de mobiliari urbà previstes per instal·lar participen de l’esperit comú de la resta d’elements previstos per al nou passeig marítim: modernitat, sostenibilitat i durabilitat.

Deixa un comentari