T'ESCOLTAM

El control del transit

Thom Milkovic Q8yb 29gnts Unsplash

El control del transit

La reforma del Nou Passeig Marítim transformarà un lloc tradicionalment pensat pel trànsit rodat a un altre on els vianants seran els protagonistes. Un dels mèrits de les actuals actuacions a la zona és minimitzar els efectes de les obres entre els residents amb una circulació diària i vigent. Precisament, el control de les dades del trànsit al Passeig és una constant a les obres de reforma.

Entre les mesures que faciliten aquest control s’inclouen sis aforaments manuals de deu hores per analitzar els moviments de cada intersecció, i sis automàtics d’una setmana de durada pel càlcul de la mobilitat a la zona. Hi ha microsimulacions de les diferents interseccions de l’escenari futur amb una actualització de la demanda en diversos horaris.

També està previst afegir una altra microsimulació per encreuament amb l’objectiu de projectar la regulació de semàfors necessària i la posició dels passos de vianants, entre d’altres. Aquest càlcul permetrà avançar en el pressupost d’instal.lacions i sistemes requerits, tot amb el consens amb el departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma.

Deixa un comentari